pere si prune


Despre NOi

 


 VEDETI CA DAM DEPENDENTA CU ANII ATAT CU PRODUSELE NOASTRE NATURALE SI BUNE CAT SI CA OAMENI DE CUVANT SI OMENIE .


 !! VA ASTEPTAM VIITORII NOSTRI BUNI PRIETENI !! Suntem mici întreprinzători horticoli in vrancea cu o livaduta de 1000 de peri si 500 de pruni . Producem pentru casa,prieteni,dar si pentru dumneavoastra  potentialii nostrii clienti.


Perele sunt din urmatoarele soiuri:

1)  ROSIOARA DE CLUJ -PASTRAVIOARE (denumire populara).

2) NAPOCA

3) UNTOASA BOSK

4) UNTOASA  HARDY (Pergamonte -denumire populara).

5) CONTESA DE PARIS

6)  REPUBLICA

7) CURE


Pruncii sunt din urmatoarele soiuri:


1) STANLEY

2) TULEU GRAS TIMPURIU

3) D' AGEN

4) PESCARUS

5)CENTENAR PUTEM SA VA SERVIM PE LANGA PRODUSELE DE BAZA SI CU URMATOARELE 2 PRODUSE NATURALE: TUICA DE PERE SI PRUNA NATURALA SI VIN ROSU NOBIL NATURAL.


TUICA ESTE PASTRATA IN BUTOI DE STEJAR.GUSTUL ESTE DEOSEBIT,GALBEN PAI; TUICA ARE INTRE 40 SI 42 DE GRADE TESTATA CU ALCOOLMETRU PERFORMANT LA RECE NU LA CALD. NU VAND DECAT ENGROS DE LA 100 DE LITRI IN SUS. NU ARE ABSOLUT DELOC GUST DE FUM SAU DE ACRU. PRETUL ESTE 12 LEI. NU ARE ABSOLUT DELOC ZAHAR SAU ALTE CHIMICALE CI ESTE CU TOTUL UN MEDICAMENT DEOSEBIT.  CONSUMATA RATIONAL NU CREAZA REACTII ADVERSE: MIROS DE PERNA SAU GUST DE SCANDAL !

 VA MAI PUTEM OFERI SI VIN ROSU NOBIL NATURAL: FETEASCA NEAGRA,CONDER NEGRU,PINOT ROSU,MERLOT,BABEASCA NEAGRA,ALIGOTE ROSU SI INCONFUNDABILA CAPSUNICA ROSIE. NU ARE SULF,PUCIOASA,BENTONITA. VINUL ESTE TINUT IN CUBURI .ESTE RAVASIT-DECANTAT SI FOARTE BUN DE CONSUMAT.  PRETUL ESTE DE 3,5 LEI NEGOCIABIL IN FUNCTIE DE CANTITATEA CUMPARATA. MINIM 150-200 LITRI IN SUS.Galerie Foto: Despre noi

/album/galerie-foto-despre-noi/temp6-jpg1/
/album/galerie-foto-despre-noi/temp1-jpg1/
/album/galerie-foto-despre-noi/temp2-jpg1/
/album/galerie-foto-despre-noi/temp3-jpg1/
/album/galerie-foto-despre-noi/temp4-jpg1/
/album/galerie-foto-despre-noi/temp5-jpg/
/album/galerie-foto-despre-noi/temp0-jpg1/
/album/galerie-foto-despre-noi/temp7-jpg1/

—————


CLIENTII SI COLABORATORII NOSTRII = PRIETENII NOSTRII

 Clientii nostri pot fi :persoane fizice,pfa-uri,si mici si mari centre comerciale care achiziționează si comercializează fructele pe care noi le producem naturale, respectiv pere si prune


Istoricul proiectului


Livada a fost plantata in 2010 si se afla in expansiunea productiei.suntem in faza găsirii si legarii relațiilor de prietenie si colaborare cu potențialii nostri colaboratori si prieteni de pretutindeni.


NU VINDEM EN-DETAIL ; DECAT LA EN-GROSS